Februári fogadalomszegés, avagy milyen könyvek landoltak a polcomon

Emlékeztek az előző zsákmányos posztban tett fogadalomra, miszerint minden hónapban öt könyvet fogok beszerezni? Hát sajnos ezt már február hónapban sikeresen elbuktam. Nézzük csak, mely művek voltak ebben a bűnösök.

A lexa.hu-n még pont tudtam garázdálkodni egyet, és 40% kedvezménnyel beszereztem a Jelenések terét, valamint a Hogyan legyünk tökös csajok című regényt. Az előbbi azért érdekel, mert a Napok háza nagyon tetszett, utóbbiról pedig elég sok pozitívat olvastam.
Jennifer Egantól Az elszúrt idő nyomábant már egy ideje szeretném beszerezni, és sikerült egy molytól nagyon kedvezményes áron megvennem egy szinte vadonatúj példányt.

Ezután két recenziós könyv következett, még pedig az Expedíció, amelyet eredetileg e-könyvben szerettem volna megvenni, de utána láttam, milyen különleges borítóval jött ki, és persze, hogy rákívántam egy papírpéldányra. Szerencsére az Agave Kiadótól kaptam egyet, amit azóta el is olvastam és írtam is róla.
A másik recenzió pedig ahhoz köthető, hogy februárban bekerültem a Blogturné Klub tagjai közé. A régebbi tagok hamar befogadtak maguk közé, és rögtön csatlakoztam is több turnéhoz. Az egyik a Téli meséé, amelyet meg is kaptam. Szép, vaskos példány, ráadásul kicsi betűkkel, így nehezen haladok az olvasásával, de kárpótol érte a szép szöveg.

És itt kellett volna megállnom a beszerzésekben ahhoz, hogy ne törjem meg a fogadalmam. Nem sikerült, ugyanis kiderült, hogy Muriel Barberytől az Ínyencrapszódia 35 % kedvezménnyel volt beszerezhető egy Valentin-napi akció keretében. Akkoriban végeztem A sündisznó eleganciájával, és mivel nagyon megszerettem a világot és a szereplőket, nem volt kérdés, hogy lecsapok az ugyanitt játszódó másik regényre.
Végül pedig ismét közösen lendültünk akcióba a molyokkal, hogy a Delta Visiont kifosszuk, ennek keretén belül került hozzám Orson Scott Card Bűvölete, amely remélem, engem is el fog Bűvölni.

Ezek után én már nem merek márciusra semmit sem ígérni, főleg úgy, hogy még csak negyedike van, én pedig már be is szereztem egy könyvet. Jön a tavasz, beindulnak a könyvkiadók gépezetei, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy lassan itt az április, amely pedig a Könyvfesztivált hozza el számunkra. Lesz itt még nemulass. :)




Megjegyzések

  1. Vigasztaljon a tudat, hogy igazán jó kis könyveket szedtél össze, és nyögdíjasként bőven lesz mit olvasnod.:))

    VálaszTörlés
  2. Ne bánd, tök jó könyveket szereztél! :)
    És a reci nem is számít :) :)

    VálaszTörlés
  3. @Amadea, @Pupilla: Megnyugtattatok. :)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A nagy 2023-as évzárás

A nagy 2022-es évzárás

J. J. Abrams - Doug Dorst: S.