A kommentelésről

Először is elnézést kérek olvasóimtól, hogy hosszú ideje nem adtam életjelet, de a munka teljesen elborított, most még betegeskedtem is, jön a karácsony, és teljesen el vagyok havazva. Holnap már igyekszek összehozni egy rendes bejegyzést, addig is egy szolgálati közlemény.

Mivel feltűntek az én blogomon is a spammelők, akiket a rendszer ráadásul nem is mindig szűr ki, kénytelen voltam a névtelen kommentelést megszüntetni. Remélem ezzel egyetlen olvasómnak sem okozok kellemetlenséget.

Megjegyzések

  1. Huh, ez erdekesnek hangzik. Felvettem a jovo evi listamra. Meg meg egy par konyvet a blogodrol. Foleg ettol a kiadotol. A tobbit pl. a Goodreads is ajanlotta nekem azok alapjan, amiket eddig olvastam.

    Meg mar akartam mondani, hogy szeretem, amikor magyar szerzok konyveirol irsz, mert azok kozul is volt, amelyik felkeltette az erdeklodesem, es amugy lehet, hogy nem is hallottam volna roluk.

    ... es akkor meg egy utolso kerdes. Az Elshaan sorozatot olvastad? Az is magyar szerzos, de en csak az elso 3 reszt olvastam, es ha jol tudom, van meg 2 ujabb.

    VálaszTörlés
  2. Most látom, hogy rossz helyre írtam a kommentem. Csak gratulálni tudok magamnak :D

    VálaszTörlés
  3. Csodálkoztam is. :))
    Melyikhez szántad amúgy?
    Az Elshaan sorozatot nem ismerem, szerintem nem is hallottam róla, ki írta?

    VálaszTörlés
  4. A Harmoniara akartam kommentelni.

    Elshaan weboldal:
    http://www.elshaan.hu/
    Ugy 10 eve fedeztem fel, de akkor meg csak ket resz jelent meg.

    :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A nagy 2023-as évzárás

A nagy 2022-es évzárás

J. J. Abrams - Doug Dorst: S.