Szeptemberi zsákmányok

Most, hogy kicsit javult a kezem, és már kezd múlni az ínhüvelygyulladásom, végre megtöröm egy rövidke bejegyezés erejéig a blogcsendet. Mivel nagyon szeretem mások könyvbeszerzős posztjait olvasni, gondoltam, én is csinálok egyet.

Ebben a hónapban annyira jó kislány voltam, nem is gondoltam volna. :D Csak négy könyvet szereztem be, ebből is csak egyet vettem.

 


A Pokoli szolgálatot Levelibéka blogján sikerült megnyernem, mondanom se kell, mennyire örülök neki. Ráadásul még két angyalos medált és kézzel készített könyvjelzőket is kaptam a könyv mellé.A Nézd, ki van itt nagyon érdekelt már, és mikor kiderült, hogy a Libri Kiadó megjelentette e-könyvben, az ellenállásom maradéka is elpárolgott, megvettem, és már el is olvastam, szeretnék majd írni róla. Egyelőre annyit, hogy kellően szatirikus regény, bár egyes részek untattak, de összességében nem bántam meg a vásárlást.


Az idő bolondjait dedikálva a szerzőtől, Benyák Zoltántól kaptam meg, kellemes meglepetést okozott vele. Az Ars Fatalist nagyon szerettem, remélem ezzel a regénnyel is így lesz.Végül a Kraken recenziós féltéglaként érkezett hozzám, ha valakit le akarnék ütni, csakis ezzel tenném. :)

Előre elárulom, az október nem lesz ilyen szerény, már most biztosan 5 könyv landol majd nálam, és akkor még ki tudja, mire fájdul meg a fogam útközben. Előre rettegek. :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A nagy 2023-as évzárás

J. J. Abrams - Doug Dorst: S.

A nagy 2022-es évzárás