10 éves a Könyvgalaxis!

2009. március 27-én gondoltam egyet, és a Freeblogon létrehoztam a Könyvgalaxist. Előtte is volt már egy blogom, de ott vegyesen foglalkoztam mindenféle sci-fit érintő témával. Viszont úgy éreztem, szeretnék többet mesélni az olvasmányaimról. Akkor még nem voltam fent Facebookon, se Molyon, Instagramom sem volt, így a blog tűnt erre a legjobb felületnek. 

Nem bántam meg ezt a döntésemet, rengeteg szuper olvasmányt, barátot és jó ismerőst köszönhetek a blogomnak, sőt, a mostani lakótársamat is a blognak köszönhetően ismertem meg. :) Sajnos mióta dolgozom, jóval kevesebb időm jut rá, meg sokszor más platformok elveszik tőle az időt, de akkor is itt van nekem ez a hely, ahova akkor térek be, amikor csak szeretnék.

Köszönöm azoknak, akik az elmúlt tíz évben velem voltak, biztattak, olvastak, kommenteltek. Miattatok is éri meg csinálni ezt az egészet. Remélem a következő években is velem lesztek.

Kép forrása 

Megjegyzések

 1. Boldog szülinapot Neked és a blognak is! :) Még sok és boldog együtt töltött évet kívánok! :* Ui.: Tetszik az új sablon. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, és örülök, hogy tetszik a sablon is. :)

   Törlés
 2. Boldog blogszülinapot és még sokat! :)) Amúgy arra emlékszel, hogy még a blogos idők hajnalán (lehet még a freeblogon) nyertem tőled egy könyvet? Süskind A galambját.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Tényleg, hát az se tegnap volt. :))

   Törlés
 3. Hurrá! :) Nagyon boldog blogszületésnapot kívánok és még sokszor ennyit :)

  VálaszTörlés
 4. Boldog Blogszülinapot kívánok!!!

  VálaszTörlés
 5. Juhú, boldog blogszülinapot! :))) :*

  VálaszTörlés
 6. Boldog BlogSzületésnapot! *.*

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gyertek hozzám könyvespolcot nézni!

Hogy vált idén szinte terápiámmá az olvasás?

Irodalmi barangolások